Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorРоманчук, І. О.
dc.contributor.authorМоісеєва, Л. О.
dc.contributor.authorRomanchuk, I.
dc.contributor.authorMoiseeva, L. O.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationРоманчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126-
dc.format.extent134-135
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleБезлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування
dc.title.alternativeFermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.146
dc.identifier.citationenRomanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна
dc.contributor.affiliationFood resources institute NAASU, Kyiv
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage134
dc.citation.epage135
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Enthalten in den Sammlungen:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.