Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126
Langanzeige der Metadaten
DC Element | Wert | Sprache |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романчук, І. О. | |
dc.contributor.author | Моісеєва, Л. О. | |
dc.contributor.author | Romanchuk, I. | |
dc.contributor.author | Moiseeva, L. O. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:43Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:43Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Романчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126 | - |
dc.format.extent | 134-135 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування | |
dc.title.alternative | Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.identifier.citationen | Romanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Інститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Food resources institute NAASU, Kyiv | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 134 | |
dc.citation.epage | 135 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Enthalten in den Sammlungen: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.pdf | 426,79 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.djvu | 25,45 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135__COVER.jpg | 182,33 kB | JPEG | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.