Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126
Název: | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування |
Další názvy: | Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition |
Autoři: | Романчук, І. О. Моісеєва, Л. О. Romanchuk, I. Moiseeva, L. O. |
Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна Food resources institute NAASU, Kyiv |
Bibliographic description (Ukraine): | Романчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Romanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 134-135 |
Start page: | 134 |
End page: | 135 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.pdf | 426,79 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.djvu | 25,45 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135__COVER.jpg | 182,33 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.