霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098
| Title: | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення |
| Other Titles: | Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment |
| Authors: | Лісовська, Тетяна Деркач, Андрій Васильович Кушнірук, Наталія Стадник, Ігор Ярославович Lisovska, Tatiana Derkach, Andriy Kushniruk, Natalia Stadnik, Igor |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Lisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 11-十月-2017 |
| Date of entry: | 28-十月-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664.681.2 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 96 |
| Start page: | 96 |
| End page: | 96 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.pdf | 279,03 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.djvu | 20,55 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96__COVER.jpg | 190,04 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.