Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098
| Tytuł: | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення |
| Inne tytuły: | Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment |
| Authors: | Лісовська, Тетяна Деркач, Андрій Васильович Кушнірук, Наталія Стадник, Ігор Ярославович Lisovska, Tatiana Derkach, Andriy Kushniruk, Natalia Stadnik, Igor |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Lisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 11-paź-2017 |
| Date of entry: | 28-paź-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664.681.2 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 96 |
| Główna strona: | 96 |
| Strona końcowa: | 96 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.pdf | 279,03 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.djvu | 20,55 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96__COVER.jpg | 190,04 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi