Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098

Titre: Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення
Autre(s) titre(s): Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment
Auteur(s): Лісовська, Тетяна
Деркач, Андрій Васильович
Кушнірук, Наталія
Стадник, Ігор Ярославович
Lisovska, Tatiana
Derkach, Andriy
Kushniruk, Natalia
Stadnik, Igor
Affiliation: Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 11-oct-2017
Date of entry: 28-oct-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.681.2
Number of pages: 1
Page range: 96
Start page: 96
End page: 96
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.