Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна
dc.contributor.authorДеркач, Андрій Васильович
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославович
dc.contributor.authorLisovska, Tatiana
dc.contributor.authorDerkach, Andriy
dc.contributor.authorKushniruk, Natalia
dc.contributor.authorStadnik, Igor
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:36Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:36Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationВивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098-
dc.format.extent96
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleВивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення
dc.title.alternativeStudying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.681.2
dc.identifier.citationenLisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage96
dc.citation.epage96
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.