Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098
Pealkiri: | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення |
Teised pealkirjad: | Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment |
Autor: | Лісовська, Тетяна Деркач, Андрій Васильович Кушнірук, Наталія Стадник, Ігор Ярославович Lisovska, Tatiana Derkach, Andriy Kushniruk, Natalia Stadnik, Igor |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 11-okt-2017 |
Date of entry: | 28-okt-2017 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 96 |
Start page: | 96 |
End page: | 96 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.pdf | 279,03 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96.djvu | 20,55 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Lisovska_T-Studying_the_extruded_corn_96__COVER.jpg | 190,04 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.