Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088
Tytuł: | Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи |
Inne tytuły: | Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency |
Authors: | Скульська, Інна Цісарик, Орися Skulska, Inna Tsisaryk, Orysia |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Скульська І. Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи / Інна Скульська, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 83–84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Skulska I., Tsisaryk O. (2017) Doslidzhennia vplyvu chastkovoi zaminy kukhonnoi soli khlorydom kaliiu na formuvannia konsystentsii brynzy [Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 83-84 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.354.8 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 83-84 |
Główna strona: | 83 |
Strona końcowa: | 84 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84.pdf | 655,62 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84.djvu | 29,67 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84__COVER.jpg | 192,86 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi