Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088

Tytuł: Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи
Inne tytuły: Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency
Authors: Скульська, Інна
Цісарик, Орися
Skulska, Inna
Tsisaryk, Orysia
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Скульська І. Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи / Інна Скульська, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 83–84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Skulska I., Tsisaryk O. (2017) Doslidzhennia vplyvu chastkovoi zaminy kukhonnoi soli khlorydom kaliiu na formuvannia konsystentsii brynzy [Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 83-84 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.354.8
Strony: 2
Zakres stron: 83-84
Główna strona: 83
Strona końcowa: 84
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi