Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкульська, Інна
dc.contributor.authorЦісарик, Орися
dc.contributor.authorSkulska, Inna
dc.contributor.authorTsisaryk, Orysia
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:33Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:33Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСкульська І. Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи / Інна Скульська, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 83–84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088-
dc.format.extent83-84
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleДослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи
dc.title.alternativeInvestigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.354.8
dc.identifier.citationenSkulska I., Tsisaryk O. (2017) Doslidzhennia vplyvu chastkovoi zaminy kukhonnoi soli khlorydom kaliiu na formuvannia konsystentsii brynzy [Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 83-84 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage83
dc.citation.epage84
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.