Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088

Title: Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи
Other Titles: Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency
Authors: Скульська, Інна
Цісарик, Орися
Skulska, Inna
Tsisaryk, Orysia
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Скульська І. Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи / Інна Скульська, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 83–84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Skulska I., Tsisaryk O. (2017) Doslidzhennia vplyvu chastkovoi zaminy kukhonnoi soli khlorydom kaliiu na formuvannia konsystentsii brynzy [Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 83-84 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Okt-2017
Date of entry: 28-Okt-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.354.8
Number of pages: 2
Page range: 83-84
Start page: 83
End page: 84
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.