Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088
Title: | Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи |
Other Titles: | Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency |
Authors: | Скульська, Інна Цісарик, Орися Skulska, Inna Tsisaryk, Orysia |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Скульська І. Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи / Інна Скульська, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 83–84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Skulska I., Tsisaryk O. (2017) Doslidzhennia vplyvu chastkovoi zaminy kukhonnoi soli khlorydom kaliiu na formuvannia konsystentsii brynzy [Investigation of the effect of particle replacement of kitchen salt on the formation of brynza consistency]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 83-84 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Οκτ-2017 |
Date of entry: | 28-Οκτ-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.354.8 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 83-84 |
Start page: | 83 |
End page: | 84 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22088 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84.pdf | 655,62 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84.djvu | 29,67 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Skulska_I-Investigation_of_the_effect_83-84__COVER.jpg | 192,86 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα