Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070

ชื่อเรื่อง: Использование люпиновой муки для мучных изделий
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Use the flour of lupin for flour products
ผู้แต่ง: Rukshan, L. V.
Navazhylava, A. S.
Kudin, D. A.
Рукшан, Л. В.
Новожилова, Е. С.
Кудин, Д. А.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия»
Bibliographic description (Ukraine): Рукшан Л. В. Использование люпиновой муки для мучных изделий / Л. В. Рукшан, Е. С. Новожилова, Д. А. Кудин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 55–56. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Rukshan L. V., Navazhylava A. S., Kudin D. A. (2017) Ispolzovanie liupinovoi muki dlia muchnykh izdelii [Use the flour of lupin for flour products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 55-56 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
Number of pages: 2
Page range: 55-56
Start page: 55
End page: 56
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.pdf474,95 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.djvu103,11 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56__COVER.jpg157,75 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น