Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070
Title: | Использование люпиновой муки для мучных изделий |
Other Titles: | Use the flour of lupin for flour products |
Authors: | Rukshan, L. V. Navazhylava, A. S. Kudin, D. A. Рукшан, Л. В. Новожилова, Е. С. Кудин, Д. А. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» |
Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Использование люпиновой муки для мучных изделий / Л. В. Рукшан, Е. С. Новожилова, Д. А. Кудин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 55–56. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rukshan L. V., Navazhylava A. S., Kudin D. A. (2017) Ispolzovanie liupinovoi muki dlia muchnykh izdelii [Use the flour of lupin for flour products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 55-56 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Οκτ-2017 |
Date of entry: | 28-Οκτ-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 55-56 |
Start page: | 55 |
End page: | 56 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.pdf | 474,95 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.djvu | 103,11 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56__COVER.jpg | 157,75 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα