Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070
| Tytuł: | Использование люпиновой муки для мучных изделий |
| Inne tytuły: | Use the flour of lupin for flour products |
| Authors: | Rukshan, L. V. Navazhylava, A. S. Kudin, D. A. Рукшан, Л. В. Новожилова, Е. С. Кудин, Д. А. |
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» |
| Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Использование люпиновой муки для мучных изделий / Л. В. Рукшан, Е. С. Новожилова, Д. А. Кудин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 55–56. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Rukshan L. V., Navazhylava A. S., Kudin D. A. (2017) Ispolzovanie liupinovoi muki dlia muchnykh izdelii [Use the flour of lupin for flour products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 55-56 [in Russian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 11-paź-2017 |
| Date of entry: | 28-paź-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 55-56 |
| Główna strona: | 55 |
| Strona końcowa: | 56 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.pdf | 474,95 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.djvu | 103,11 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56__COVER.jpg | 157,75 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi