Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070
Langanzeige der Metadaten
DC Element | Wert | Sprache |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rukshan, L. V. | |
dc.contributor.author | Navazhylava, A. S. | |
dc.contributor.author | Kudin, D. A. | |
dc.contributor.author | Рукшан, Л. В. | |
dc.contributor.author | Новожилова, Е. С. | |
dc.contributor.author | Кудин, Д. А. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Рукшан Л. В. Использование люпиновой муки для мучных изделий / Л. В. Рукшан, Е. С. Новожилова, Д. А. Кудин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 55–56. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070 | - |
dc.format.extent | 55-56 | |
dc.language.iso | ru | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Использование люпиновой муки для мучных изделий | |
dc.title.alternative | Use the flour of lupin for flour products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.identifier.citationen | Rukshan L. V., Navazhylava A. S., Kudin D. A. (2017) Ispolzovanie liupinovoi muki dlia muchnykh izdelii [Use the flour of lupin for flour products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 55-56 [in Russian]. | |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 55 | |
dc.citation.epage | 56 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Enthalten in den Sammlungen: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.pdf | 474,95 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.djvu | 103,11 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56__COVER.jpg | 157,75 kB | JPEG | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.