Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070
| Titel: | Использование люпиновой муки для мучных изделий | 
| Övriga titlar: | Use the flour of lupin for flour products | 
| Författare: | Rukshan, L. V. Navazhylava, A. S. Kudin, D. A. Рукшан, Л. В. Новожилова, Е. С. Кудин, Д. А.  | 
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Использование люпиновой муки для мучных изделий / Л. В. Рукшан, Е. С. Новожилова, Д. А. Кудин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 55–56. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Rukshan L. V., Navazhylava A. S., Kudin D. A. (2017) Ispolzovanie liupinovoi muki dlia muchnykh izdelii [Use the flour of lupin for flour products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 55-56 [in Russian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"  | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 | 
| Date of entry: | 28-okt-2017 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 55-56 | 
| Start page: | 55 | 
| End page: | 56 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22070 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.pdf | 474,95 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56.djvu | 103,11 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Use_the_flour_of_lupin_55-56__COVER.jpg | 157,75 kB | JPEG | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!