Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051
 
| Назва: | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | 
| Інші назви: | Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt | 
| Автори: | Сіканович, Іван Кухтин, Микола Дмитрович Sikanovych, Ivan Kukhtyn, Mykola | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Сіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description: | Sikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата публікації: | 11-жов-2017 | 
| Дата внесення: | 28-жов-2017 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| УДК: | 664 | 
| Кількість сторінок: | 1 | 
| Діапазон сторінок: | 26 | 
| Початкова сторінка: | 26 | 
| Кінцева сторінка: | 26 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.pdf | 279,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.djvu | 16,5 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26__COVER.jpg | 183,54 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
