このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorСіканович, Іван
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorSikanovych, Ivan
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051-
dc.format.extent26
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleВплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту
dc.title.alternativeInfluence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.identifier.citationenSikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage26
dc.citation.epage26
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。