このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіканович, Іван | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Sikanovych, Ivan | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Сіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051 | - |
dc.format.extent | 26 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | |
dc.title.alternative | Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Sikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 26 | |
dc.citation.epage | 26 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.pdf | 279,37 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.djvu | 16,5 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26__COVER.jpg | 183,54 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。