Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051
| Titre: | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту |
| Autre(s) titre(s): | Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt |
| Auteur(s): | Сіканович, Іван Кухтин, Микола Дмитрович Sikanovych, Ivan Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Sikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Date de publication: | 11-oct-2017 |
| Date of entry: | 28-oct-2017 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 26 |
| Start page: | 26 |
| End page: | 26 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.pdf | 279,37 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.djvu | 16,5 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26__COVER.jpg | 183,54 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.