Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051
 
| Başlık: | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | 
| Diğer Başlıklar: | Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt | 
| Yazarlar: | Сіканович, Іван Кухтин, Микола Дмитрович Sikanovych, Ivan Kukhtyn, Mykola | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Sikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 | 
| Date of entry: | 28-Eki-2017 | 
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 26 | 
| Start page: | 26 | 
| End page: | 26 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.pdf | 279,37 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.djvu | 16,5 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26__COVER.jpg | 183,54 kB | JPEG | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
