Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051

ชื่อเรื่อง: Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt
ผู้แต่ง: Сіканович, Іван
Кухтин, Микола Дмитрович
Sikanovych, Ivan
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сіканович І. Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту / Іван Сіканович, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 26. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sikanovych I., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na mikrobiolohichni pokaznyky yohurtu [Influence of thermal process of milk on microbiological indices of yogurt]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 26 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 26
Start page: 26
End page: 26
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22051
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.pdf279,37 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26.djvu16,5 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Sikanovych_I-Influence_of_thermal_process_26__COVER.jpg183,54 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น