Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048

ชื่อเรื่อง: Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market
ผู้แต่ง: Соколова, Є. Б.
Василець, К. К.
Губська, М. О.
Sokolova, Ye. B.
Vasylets, K. K.
Hubska, M. A.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 613.3
664.8.037.59
Number of pages: 2
Page range: 20-21
Start page: 20
End page: 21
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.pdf653,66 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.djvu29,31 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21__COVER.jpg188,23 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น