Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
 
| Titel: | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків | 
| Övriga titlar: | Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market | 
| Författare: | Соколова, Є. Б. Василець, К. К. Губська, М. О. Sokolova, Ye. B. Vasylets, K. K. Hubska, M. A. | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 | 
| Date of entry: | 28-okt-2017 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 613.3 664.8.037.59 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 20-21 | 
| Start page: | 20 | 
| End page: | 21 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.pdf | 653,66 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.djvu | 29,31 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21__COVER.jpg | 188,23 kB | JPEG | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
