Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048

Titel: Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків
Övriga titlar: Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market
Författare: Соколова, Є. Б.
Василець, К. К.
Губська, М. О.
Sokolova, Ye. B.
Vasylets, K. K.
Hubska, M. A.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 613.3
664.8.037.59
Number of pages: 2
Page range: 20-21
Start page: 20
End page: 21
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!