Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, Є. Б. | |
dc.contributor.author | Василець, К. К. | |
dc.contributor.author | Губська, М. О. | |
dc.contributor.author | Sokolova, Ye. B. | |
dc.contributor.author | Vasylets, K. K. | |
dc.contributor.author | Hubska, M. A. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048 | - |
dc.format.extent | 20-21 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків | |
dc.title.alternative | Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 613.3 | |
dc.subject.udc | 664.8.037.59 | |
dc.identifier.citationen | Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 20 | |
dc.citation.epage | 21 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.pdf | 653,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.djvu | 29,31 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21__COVER.jpg | 188,23 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi