Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
タイトル: | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків |
その他のタイトル: | Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market |
著者: | Соколова, Є. Б. Василець, К. К. Губська, М. О. Sokolova, Ye. B. Vasylets, K. K. Hubska, M. A. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 11-10月-2017 |
Date of entry: | 28-10月-2017 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 613.3 664.8.037.59 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 20-21 |
Start page: | 20 |
End page: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.pdf | 653,66 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.djvu | 29,31 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21__COVER.jpg | 188,23 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。