Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
Tytuł: | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків |
Inne tytuły: | Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market |
Authors: | Соколова, Є. Б. Василець, К. К. Губська, М. О. Sokolova, Ye. B. Vasylets, K. K. Hubska, M. A. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 613.3 664.8.037.59 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 20-21 |
Główna strona: | 20 |
Strona końcowa: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.pdf | 653,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21.djvu | 29,31 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_20-21__COVER.jpg | 188,23 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi