Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048

Tytuł: Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків
Inne tytuły: Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market
Authors: Соколова, Є. Б.
Василець, К. К.
Губська, М. О.
Sokolova, Ye. B.
Vasylets, K. K.
Hubska, M. A.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Соколова Є. Б. Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, К. К. Василець, М. О. Губська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 20–21. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sokolova Ye. B., Vasylets K. K., Hubska M. A. (2017) Doslidzhennia yakosti kyslomolochnoho syru predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of cottage cheese presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 613.3
664.8.037.59
Strony: 2
Zakres stron: 20-21
Główna strona: 20
Strona końcowa: 21
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22048
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi