Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
| Назва: | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі |
| Інші назви: | The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie |
| Автори: | Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. Sokolova, Ye. B. Ababova, A. G. |
| Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Бібліографічний опис: | Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 637.146 006.015.5 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 18 |
| Початкова сторінка: | 18 |
| Кінцева сторінка: | 18 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.pdf | 277,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.djvu | 15,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18__COVER.jpg | 183,88 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.