Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046

Tytuł: Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі
Inne tytuły: The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie
Authors: Соколова, Є. Б.
Абабова, А. Г.
Sokolova, Ye. B.
Ababova, A. G.
Akcesoria: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Cytat: Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.146
006.015.5
Strony: 1
Zakres stron: 18
Główna strona: 18
Strona końcowa: 18
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi