Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
Tytuł: | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі |
Inne tytuły: | The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie |
Authors: | Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. Sokolova, Ye. B. Ababova, A. G. |
Akcesoria: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Cytat: | Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 006.015.5 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 18 |
Główna strona: | 18 |
Strona końcowa: | 18 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.pdf | 277,76 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.djvu | 15,83 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18__COVER.jpg | 183,88 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi