Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
Título: | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі |
Outros títulos: | The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie |
Autor: | Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. Sokolova, Ye. B. Ababova, A. G. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 11-Out-2017 |
Date of entry: | 28-Out-2017 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 006.015.5 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 18 |
Start page: | 18 |
End page: | 18 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.pdf | 277,76 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.djvu | 15,83 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18__COVER.jpg | 183,88 kB | JPEG | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.