Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, Є. Б. | |
dc.contributor.author | Абабова, А. Г. | |
dc.contributor.author | Sokolova, Ye. B. | |
dc.contributor.author | Ababova, A. G. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:22Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:22Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046 | - |
dc.format.extent | 18 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі | |
dc.title.alternative | The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.subject.udc | 006.015.5 | |
dc.identifier.citationen | Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 18 | |
dc.citation.epage | 18 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.pdf | 277,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.djvu | 15,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18__COVER.jpg | 183,88 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.