Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046
| Titel: | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі |
| Övriga titlar: | The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie |
| Författare: | Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. Sokolova, Ye. B. Ababova, A. G. |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Соколова Є. Б. Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 18. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Sokolova Ye. B., Ababova A. G. (2017) Vykorystannia zamorozhenykh napivfabrykativ dlia pryhotuvannia napoiu smuzi [The use of frozen semi-finished products for the preparation for smoothie]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 18 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.146 006.015.5 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 18 |
| Start page: | 18 |
| End page: | 18 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22046 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.pdf | 277,76 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18.djvu | 15,83 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-The_use_of_frozen_semi_finished_18__COVER.jpg | 183,88 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!