Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636
Назва: | Особливості процесу розстоювання тістових заготовок |
Інші назви: | Features of process of bread dough proofer |
Автори: | Явний, А. Yavnyy, A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Явний А. Особливості процесу розстоювання тістових заготовок / Явний А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 29–30. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Yavnyy A. (2017) Osoblyvosti protsesu rozstoiuvannia tistovykh zahotovok [Features of process of bread dough proofer]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 29-30 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2017 |
Дата внесення: | 26-лип-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
УДК: | 664.66 |
Теми: | розстоювання тісто хліб proofer dough bread |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 29-30 |
Початкова сторінка: | 29 |
Кінцева сторінка: | 30 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.pdf | 701,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.djvu | 30,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.