กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636

ชื่อเรื่อง: Особливості процесу розстоювання тістових заготовок
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Features of process of bread dough proofer
ผู้แต่ง: Явний, А.
Yavnyy, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Явний А. Особливості процесу розстоювання тістових заготовок / Явний А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 29–30. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Yavnyy A. (2017) Osoblyvosti protsesu rozstoiuvannia tistovykh zahotovok [Features of process of bread dough proofer]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 29-30 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2017
Date of entry: 26-กรก-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.66
คำสำคัญ: розстоювання
тісто
хліб
proofer
dough
bread
Number of pages: 2
Page range: 29-30
Start page: 29
End page: 30
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.pdf701,92 kBAdobe PDFดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.djvu30,32 kBDjVuดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30__COVER.jpg182,75 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น