Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636
| Tytuł: | Особливості процесу розстоювання тістових заготовок |
| Inne tytuły: | Features of process of bread dough proofer |
| Authors: | Явний, А. Yavnyy, A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Явний А. Особливості процесу розстоювання тістових заготовок / Явний А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 29–30. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Yavnyy A. (2017) Osoblyvosti protsesu rozstoiuvannia tistovykh zahotovok [Features of process of bread dough proofer]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 29-30 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 25-kwi-2017 |
| Date of entry: | 26-lip-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| UDC: | 664.66 |
| Słowa kluczowe: | розстоювання тісто хліб proofer dough bread |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 29-30 |
| Główna strona: | 29 |
| Strona końcowa: | 30 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.pdf | 701,92 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.djvu | 30,32 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi