Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636
Başlık: | Особливості процесу розстоювання тістових заготовок |
Diğer Başlıklar: | Features of process of bread dough proofer |
Yazarlar: | Явний, А. Yavnyy, A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Явний А. Особливості процесу розстоювання тістових заготовок / Явний А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 29–30. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Yavnyy A. (2017) Osoblyvosti protsesu rozstoiuvannia tistovykh zahotovok [Features of process of bread dough proofer]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 29-30 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Yayın Tarihi: | 25-Nis-2017 |
Date of entry: | 26-Tem-2017 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 664.66 |
Anahtar kelimeler: | розстоювання тісто хліб proofer dough bread |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 29-30 |
Start page: | 29 |
End page: | 30 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.pdf | 701,92 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.djvu | 30,32 kB | DjVu | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.