Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636
| Titolo: | Особливості процесу розстоювання тістових заготовок |
| Titoli alternativi: | Features of process of bread dough proofer |
| Autori: | Явний, А. Yavnyy, A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Явний А. Особливості процесу розстоювання тістових заготовок / Явний А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 29–30. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Yavnyy A. (2017) Osoblyvosti protsesu rozstoiuvannia tistovykh zahotovok [Features of process of bread dough proofer]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 29-30 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Data: | 25-apr-2017 |
| Date of entry: | 26-lug-2017 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| UDC: | 664.66 |
| Parole chiave: | розстоювання тісто хліб proofer dough bread |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 29-30 |
| Start page: | 29 |
| End page: | 30 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21636 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.pdf | 701,92 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30.djvu | 30,32 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| X_VSNTK_2017v1_Yavnyy_A-Features_of_process_of_bread_29-30__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.