Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267| Titolo: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Autori: | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Data: | mag-2017 |
| Date of entry: | 19-giu-2017 |
| Country (code): | UA |
| Parole chiave: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
| Abstract: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
| Content type: | Learning Object |
| È visualizzato nelle collezioni: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione