Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267| Titulua: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Egilea: | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Gordailuaren-data: | May-2017 |
| Date of entry: | 19-Jun-2017 |
| Country (code): | UA |
| Gako-hitzak: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
| Laburpena: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
| Content type: | Learning Object |
| Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak