Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Pealkiri: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Autor: | Джур, Ярослава Богданівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
Ilmumisaasta: | mai-2017 |
Date of entry: | 19-juu-2017 |
Country (code): | UA |
Märksõnad: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
Kokkuvõte: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
Content type: | Learning Object |
Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Administrationswerkzeuge