Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorДжур, Ярослава Богданівна-
dc.date.accessioned2017-06-19T19:29:56Z-
dc.date.available2017-06-19T19:29:56Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267-
dc.description.abstractВ методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтуванняen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectсира золаen_US
dc.subjectатомно-емісійна спектроскопіяen_US
dc.subjectчиста золаen_US
dc.subjectмасова частка золиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.coverage.countryUAen_US
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları