Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джур, Ярослава Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T19:29:56Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T19:29:56Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 | - |
dc.description.abstract | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | сира зола | en_US |
dc.subject | атомно-емісійна спектроскопія | en_US |
dc.subject | чиста зола | en_US |
dc.subject | масова частка золи | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları