Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267| Title: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Authors: | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Issue Date: | máj-2017 |
| Date of entry: | 19-jún-2017 |
| Country (code): | UA |
| Keywords: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
| Abstract: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
| Content type: | Learning Object |
| Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools