Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Başlık: | Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» |
Yazarlar: | Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с. |
Yayın Tarihi: | May-2017 |
Date of entry: | 8-Haz-2017 |
Yayıncı: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Anahtar kelimeler: | обладнання для виробництва сиру сировиготовлювач |
Number of pages: | 21 |
Özet: | Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ". Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с. |
Açıklama: | У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань. |
Content: | Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928 |
Copyright owner: | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017 |
References (Ukraine): | 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с. |
Content type: | Learning Object |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.djvu | 634,06 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru__COVER.png | 147,87 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları