Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Заглавие: | Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» |
Автори: | Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с. |
Дата на Публикуване: | Май-2017 |
Date of entry: | 8-Юни-2017 |
Издател: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Ключови Думи: | обладнання для виробництва сиру сировиготовлювач |
Number of pages: | 21 |
Резюме: | Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ". Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с. |
Описание: | У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань. |
Content: | Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928 |
Copyright owner: | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017 |
References (Ukraine): | 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с. |
Content type: | Learning Object |
Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.djvu | 634,06 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru__COVER.png | 147,87 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Outils d'administration