Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-08T11:12:08Z | - |
dc.date.available | 2017-06-08T11:12:08Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928 | - |
dc.description | У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань. | en_US |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ". | en_US |
dc.description.abstract | Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с. | en_US |
dc.description.tableofcontents | Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | en_US |
dc.subject | обладнання для виробництва сиру | en_US |
dc.subject | сировиготовлювач | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.rights.holder | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017 | en_US |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | en_US |
dc.format.pages | 21 | - |
dc.relation.references | 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с. | en_US |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.djvu | 634,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru__COVER.png | 147,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора