Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2017-06-08T11:12:08Z-
dc.date.available2017-06-08T11:12:08Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928-
dc.descriptionУ методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань.en_US
dc.description.abstractДані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ".en_US
dc.description.abstractЄресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с.en_US
dc.description.tableofcontentsМетодичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяen_US
dc.subjectобладнання для виробництва сируen_US
dc.subjectсировиготовлювачen_US
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.rights.holder© Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017en_US
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяen_US
dc.format.pages21-
dc.relation.references2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с.en_US
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56en_US
dc.coverage.countryUAen_US
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора