Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-08T11:12:08Z | - |
dc.date.available | 2017-06-08T11:12:08Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928 | - |
dc.description | У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань. | en_US |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ". | en_US |
dc.description.abstract | Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с. | en_US |
dc.description.tableofcontents | Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | en_US |
dc.subject | обладнання для виробництва сиру | en_US |
dc.subject | сировиготовлювач | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.rights.holder | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017 | en_US |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | en_US |
dc.format.pages | 21 | - |
dc.relation.references | 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с. | en_US |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.djvu | 634,06 kB | DjVu | View/Open | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru__COVER.png | 147,87 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools