Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Titolo: | Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» |
Autori: | Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с. |
Data: | mag-2017 |
Date of entry: | 8-giu-2017 |
Editore: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Parole chiave: | обладнання для виробництва сиру сировиготовлювач |
Number of pages: | 21 |
Abstract: | Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ". Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с. |
Descrizione: | У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань. |
Content: | Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928 |
Copyright owner: | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017 |
References (Ukraine): | 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с. |
Content type: | Learning Object |
È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.djvu | 634,06 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Metedochni_vkazivky_Vyvchennja_roboty_obl_dlja_vyr_syru__COVER.png | 147,87 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione