Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928

Tytuł: Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру»
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56
Cytat: Методичні вказівки до лабораторного заняття на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу «Технологічне обладнання галузі» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. – 21с.
Data wydania: maj-2017
Date of entry: 8-cze-2017
Wydawca: ТНТУ ім. І.Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Słowa kluczowe: обладнання для виробництва сиру
сировиготовлювач
Strony: 21
Abstract: Дані методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 Харчові технології як керівництво до виконання лабораторної роботи на тему «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру» з курсу "Технологічне обладнання галузі ".
Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. - 344 с.
Opis: У методичних вказівках вказана мета роботи, завдання, описана теоретична частина, дана схема установки, викладена методика проведення експерименту та обробки результатів випробувань.
Content: Методичні вказівки містять план заняття, теоретичні відомості, опис експериментальної установки, порядок виконання лабораторної роботи, послідовність розробки результатів експерименту, техніку безпеки при виконанні лабораторної роботи, контрольні запитання та рекомендовану література.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20928
Właściciel praw autorskich: © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2017
Wykaz piśmiennictwa: 2. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. - М. : Альянс, 2004. - 753с.
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora