Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427
Назва: | Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою |
Автори: | Четверікова, С. О. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
Конференція/захід: | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2013 |
Дата внесення: | 16-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2013 року 25-26 March 2013 |
УДК: | 637.532 |
Діапазон сторінок: | 45-46 |
Початкова сторінка: | 45 |
Кінцева сторінка: | 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427 |
Перелік літератури: | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. |
References: | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.pdf | 232,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.djvu | 29,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46__COVER.jpg | 233,92 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.