Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427
Title: | Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою |
Authors: | Четверікова, С. О. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
Conference/Event: | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Volume: | 1 |
Issue Date: | 25-Apr-2013 |
Date of entry: | 16-Feb-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2013 року 25-26 March 2013 |
UDC: | 637.532 |
Page range: | 45-46 |
Start page: | 45 |
End page: | 46 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427 |
References (Ukraine): | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. |
References (International): | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.pdf | 232,21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.djvu | 29,73 kB | DjVu | View/Open | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46__COVER.jpg | 233,92 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.