Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Четверікова, С. О. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2013 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 March 2013 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-16T09:18:12Z | - |
dc.date.available | 2016-02-16T09:18:12Z | - |
dc.date.created | 2013-04-25 | uk |
dc.date.issued | 2013-04-25 | uk |
dc.identifier.citation | Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427 | - |
dc.format.extent | 45-46 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." | uk |
dc.title | Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.532 | uk |
dc.relation.references | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. | uk |
dc.identifier.citationen | Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 45 | uk |
dc.citation.epage | 46 | uk |
dc.citation.conference | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.pdf | 232,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.djvu | 29,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46__COVER.jpg | 233,92 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.