Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427
| Tytuł: | Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою |
| Authors: | Четверікова, С. О. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 25-kwi-2013 |
| Date of entry: | 16-lut-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2013 року 25-26 March 2013 |
| UDC: | 637.532 |
| Zakres stron: | 45-46 |
| Główna strona: | 45 |
| Strona końcowa: | 46 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. |
| References: | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.pdf | 232,21 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46.djvu | 29,73 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2013v1_Chetverikova_S_O-Osoblyvosti_vyrobnytstva_45-46__COVER.jpg | 233,92 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi